Tillbaka
Rökt renskav med rödbetor, pepparrot & kapris

Rökt renskav med rödbetor, pepparrot & kapris

Tillagningstid 30 min | 2 portioner

  • 1 pkt Wildea Rökt renskav av bog
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk smör
  • 2 skivor kavring
  • 2 rödbetor
  • 0,5 msk pepparrot, riven
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk crème fraiche
  • ruccolasallad
  • 1 msk citronjuice
  • 1 dl cocktailkapris
  • salt och svartpeppar

1. Tina köttet helt för att behålla de fina skivorna.

2. Bryn köttet jämnt i rapsolja i en het stekpanna. Salta och peppra.

3. Bryn smör i en stekpanna och smula ner kavringen, stek krispigt.

4. Skala och skiva rödbetorna tunt. Gärna med en mandolin eller osthyvel (akta fingrarna).

5. Blanda pepparroten med senap och crème fraiche.

6. Fördela sallad och rödbetor på två tallrikar. Häll över citronjuice och olja. Lägg på köttet och kapris. Häll över dressingen och strö över kavring.

Relaterad produkt
Relaterad produkt