Tillbaka
Sallad med hjort och havtorn

Sallad med hjort och havtorn

Tillagningstid 20 min | 4–6 portioner

  • 400g Polarica långkokt (pulled) hjort
  • 2 nävar sallad t ex grönkål, isbergssallad eller spenat
  • 6 rädisor
  • 2 mogna och kokta rödbetor
  • 1 gul paprika
  • 3 tsk Polarica havtorn
  • 400g Wildea långkokt (pulled) hjort
  • 2 nävar sallad t ex grönkål, isbergssallad eller spenat
  • 6 rädisor
  • 2 mogna och kokta rödbetor
  • 1 gul paprika
  • 3 tsk havtorn

1. Grovhacka och blanda valfria salladsblad.
2. Skär rädisor, rödbetor och paprika och blanda ihop med salladen.
3. Värm den långkokta hjorten i en stekpanna ca 5 min och lägg på salladen.
4. Strössla över havtorn så får du härlig syra och fina vitaminer på köpet. Du kan också mixa bären så får du en supernyttig och frisk dressing.

Relaterad produkt