Tillbaka
Renskav á la Rydberg

Renskav á la Rydberg

Tillagningstid 45 min | 2 portioner

  • 1 pkt Wildea Renskav av bog
  • 6 st potatisar
  • 1 gul lök tunt skivad
  • 2 msk smör
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 hela inlagda rödbetor
  • 1 msk färsk pepparrot, riven
  • salt och svartpeppar
  1. Skala, tärna och råstek potatis i 1 msk smör.
  2. Tina köttet helt för att behålla dom fina skivorna och skär ner i mindre bitar.
  3. Häll smör i en het stekpanna och lägg i köttet och löken. Bryn jämnt. Salta och peppra. Toppa med persilja.
  4. Servera med rödbetor och riven pepparrot.

Det är även gott att servera rå äggula till.

Relaterad produkt
Relaterad produkt