Tillbaka
Renomelett

Renomelett

Tillagningstid 20 min | 1-2 portioner

  • 100g Wildea Renskav
  • 3 ägg
  • 1 msk vatten eller mjölk
  • ½ dl riven ost
  • ¼ tsk salt
  • 2 tsk olivolja
  • en halv paprika

1. Vispa lätt ihop ägg, vatten/mjölk, riven ost och en nypa salt.

2. Hetta upp en stekpanna, tillsätt lite olja och fräs renskaven. Ta upp skaven och låt vila i en skål.

3. Tillsätt lite mer olja i stekpannan om det behövs och häll i omelettsmeten.

4. Skär paprikan, under tiden omeletten tillagas.

5. Lägg på paprika och renskav och stek tills omeletten har stannat och fått fin färg.

6. Dra några varv med pepparkvarnen och servera härligheten med en krispig sallad.

Relaterad produkt
Relaterad produkt