Tillbaka
Quesadilla med älg eller ren

Quesadilla med älg eller ren

4 portioner

  • 8 mjuka majstortillor

Fyllning

  • 250 g Wildea älgfärs eller annat köttfärs till exempel renfärs
  • 1 msk matolja till stekning
  • en nypa salt och malen svartpeppar
  • röd pesto
  • 150 g riven ost
  • rucola
  1. Bryn färsen och smaksätt med salt och peppar.
  2. Bred den röda peston och färsen på fyra tortillabröd. Lägg på ost och rucola. Lägg resten av tortillorna ovanpå och tryck till.
  3. Stek quesadillas en åt gången på mellanvärme i en torr panna, några minuter per sida, tills osten smälter och skalet blir härligt sprött. Täck med folie.
  4. Skär de nystekta quesadillas i fyra delar. Servera på en gang med t.ex. sallad.
Relaterad produkt
Relaterad produkt