Tillbaka
Kronhjortskav med krämig pasta penne

Kronhjortskav med krämig pasta penne

2 portioner

  • 240 g Wildea kronhjortskav
  • 200 g penne, eller annan valfri pasta
  • 400 g zucchini
  • 150 g brysselkål, eller annan valfri kål
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk rapsolja
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk torkad timjan
  • Salt och svartpeppar
  • 1 dl riven lagrad ost

1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.

2. Skölj zucchinin och riv grovt, krama ur vätskan. Strimla eller blada brysselkål. Skala och skiva vitlöken tunt

3. Lägg halvfryst hjortskav i stekpanna på låg värme. Tina och dela köttet med en gaffel och låt vattnet dunsta. Höj värmen och tillsätt olja, lägg i timjan och vitlök, zucchini och brysselkål. Bryn försiktigt och rör ner crème fraiche.

4. Salta och peppra.

5. Servera med riven lagrad ost.

Relaterad produkt
Relaterad produkt