VI ÄR WILDEA

Wildea är ledande inom vilt- och renprodukter i norra Europa. Med rötter i den nordiska vildmarken söker vi ständigt efter de finaste råvarorna både från när och fjärran. Naturligt kött från djur som strövar på fjäll, tundra, gröna kullar och i djupa skogar, och svamp som växer vilt i naturen. Det ger unika smaker och massor av nyttiga proteiner, mineraler och vitaminer.

För dig som gärna äter kött och samtidigt vill vara klimatsmart är Wildea det perfekta valet. Visste du att älg från de norrländska skogarna är bland det mest klimatsmarta du kan äta, både när det gäller kött och grönt? Viltkött har ett mycket lågt CO2-avtryck.

Företaget grundades 1972 och finns idag i Sverige och Finland. Vi lever och verkar i symbios med naturen och följer de allra högsta kraven på kvalitet, hållbarhet och livsmedelssäkerhet. Vi är certifierade av Bureau Veritas för kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och livsmedelssäkerhet (FSSC 22000).

För att du ska må bra och kunna njuta av nya spännande måltidsupplevelser tillsammans med din familj och vänner – med gott samvete.

Rena goda smakupplevelser från vildmarken, att njuta med gott samvete

 

Sugen på nya spännande smakupplevelser? Pröva något från Wildeas stora sortiment av ren- och viltprodukter. Vad sägs om skav från ren, älg eller kronhjort, ett smakrikt pålägg eller en klassisk stek?

Det är lätt att laga och passar lika bra i nya fräscha rätter som gamla favoriter. Självklart är allt kött rikt på nyttiga proteiner, vitaminer och mineraler.

Hos Wildea är kvalitet och hållbarhet en hjärtefråga. Vi följer de allra strängaste säkerhetsföreskrifterna i vår tillverkning, så att du alltid kan känna dig trygg när du äter våra produkter. Vi strävar efter att leverera innovativa och välsmakande produkter av hög kvalitet till våra kunder – produkter som alla vill smaka.

Wildea är ett medvetet val för dig som tycker att hållbarhet är lika självklart som smak. Fråga efter Wildea i din butik och upptäck nya favoriter!